olijfolie proeven – workshop

Gregor Christiaans

 

olijfolie proeven

Herfstvakantie goed beginnen 😃?

Dat olijfolie gezond is, weten we inmiddels wel. Maar wat is olijfolie nou precies? Waar komt het vandaan? Wat kun je ermee en hoe herken je de verschillen? En welke olijfolie is nou de beste?

Dat alles komt langs tijdens deze informatieve en interessante workshop met een vleugje humor 😃. Ontdek met expert Gregor Christiaans de verschillende smaken en aroma’s van olijfolie en leer hoe je deze kunt combineren met verschillende gerechten.

Leer ook keukengeheimen als deze: “De mythe dat je niet met extra vierge olijfolie zou mogen koken is pertinente onzin. Extra vierge olijfolie heeft een rookpunt van 210 C en je kunt er dus ook mee frituren! ”. En krijg antwoorden op je vragen als: hoe smaakt nou een goede olijfolie? en wat maakt dat een olijfolie in balans is?

Schrijf je nu in en word een echte olijfolie-expert! Laat je onderdompelen in het vloeibare goud, leer proeven als een pro en koop altijd de beste olijfolie!

Lekker. Leuk. Leerzaam.

(en neem vooral je zelfgekochte olijfolie mee 😋)

    gregor christiaans

    De workshop wordt gegeven door Gregor Christiaans, gecertificeerd olijfolie proever, auteur van het boek Lekker Vet!alles over olijfolie (link)  en oprichter van de Amsterdam International Olive Oil Competition.

    Gregor is tevens host van de Lekker Vet!, een 6-delige podcast over olijfolie (link). Hoe vet is dat?

    Website van Gregor Chistiaans:
    www.olijfolieproeven.nl

     

     

    Informatie & aanmelding

    Inschrijven? Klik HIER of stuur email naar
    E-mail: pr@oudwoelwijck.nl 
    Telefoon: 06 11323623

    Data, tijden & kosten

    Donderdag 24 oktober 2024 van 20:00 tot 22.00 uur

    Kosten:  34,50€ voor de avond-workshop, per deelnemer
    (ook leuk als cadeau! : ) 

    De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers en het maximum is gesteld op 20.

    Locatie & parkeren

    Boerderij Oud Woelwijck
    Essenlaan 3
    2251 AS Voorschoten
    Voor route & parkeren klik hier