Yoga

Karina Lander

Algemene informatie

Hatha yoga, wat betekent dat eigenlijk? Het woord hatha komt uit het Sanskriet. Ha betekent hierin zon en tha betekent maan. De betekenis van het woord yoga is juk of verenigen. Van de vele tegenpolen die wij op aarde vinden (denk aan man/vrouw, inademen/uitademen, links/rechts, geest/lichaam) worden ook de zon en de maan als elkaars tegenpolen gezien.

Yoga is een manier om evenwicht en verbinding te brengen tussen de verschillende energieën die in een ieder verborgen zitten. Een hatha yogales bestaat uit diverse staande, zittende en liggende houdingen (asana’s). Ook ademoefeningen en korte meditatieoefeningen horen bij de les. Als afsluiting is er altijd een eindontspanning.

Regelmatige yoga beoefening bevordert de kracht en souplesse van het lichaam, ondersteunt de ademfunctie en draagt bij aan een positieve geestelijke ontwikkeling.

Karina Lander

Mijn naam is Karina Lander en sinds 2013 geef ik yogalessen in Voorschoten. Mijn docentenopleiding heb ik gevolgd bij Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte in Bilthoven. Sinds 2015 ben ik lid van de Vereniging Yogaleerkrachten Nederland. Regelmatig volg ik nog lessen en workshops om mijn kennis bij te spijkeren en up to date te houden.

Mijn motto: Yoga is the art of living, not the art of perfect poses.

Informatie en aanmelding

Karina Lander-Borg
Telefoon 071-5617401
e-mail: info@yoga-aandevliet.nl
website: www.yoga-aandevliet.nl

Data en tijden

Vanaf 5 september op dinsdag op de volgende tijden:

09.00-10.15 uur

10.45-12.00 uur

18.30-19.30 uur

19.50-21.05 uur

Maximaal 4 cursisten per les.

Kosten

Een proefles is gratis, daarna is de prijs € 10,00 per les voor de lessen op de ochtend,  € 8,00 voor de les van 18.30-19.30

Locatie

Boerderij Oud Woelwijck, Essenlaan 3, 2251 AS Voorschoten
Voor route klik hier